Apart mode

3 tips voor een heerlijke zomerlook

Geplaatst op

Nu het kwik weer boven de 20 graden stijgt, krijgen we massaal zin om de rokjes en topjes uit de kast te trekken. Logisch ook, want alleen dan krijg je een echte sunkissed look. We geven je graag 5 tips voor een heerlijke zomerlook waarin je geheid de show steelt. 

Een goede voorbereiding is het halve werk

We weten allemaal dat bij een echte zomerlook een mooie gebruinde huid past. Maar ja, als je voor het eerst dit jaar je bloten benen uit je spijkerbroek haalt, zijn die natuurlijk nog niet heel erg bruin. Bereid je daarom goed voor op de eerste blote-benen-dag. Zorg dat je een goede zelfbruiner in huis hebt om de eerste dagen niet met witte melkflessen over straat te moeten lopen. Vergeet je daarnaast ook niet goed in te smeren met een goede beschermende factor. Hiermee profiteer je niet alleen van een bruin kleurtje, je beschermt je huid ook nog eens tegen verbranden. 

Shop de nieuwste modetrends 

Nu je een zongebruind huidje (gefaked) hebt, is het tijd die mooie, nieuwe zomerse look te scoren. Maak van de gelegenheid gebruik om je beste vriendin mee de stad in te sleuren en ga op jacht. Beperk je niet alleen tot de winkels die je al kent. Stap uit je comfort zone en pas items waarvan je in eerste instantie denkt dat ze niets voor jou zijn. Wie weet scoor je juist dan je nieuwe favoriete kledingitems 

Maak het geheel af met mooie accessoires 

Maak je outfit compleet met een mooie zonnehoed, zonnebril, mooie armbanden, stijlvolle kettingen en fijne sandaaltjes. Zo weet je zeker dat je helemaal klaar bent voor het heerlijke zomerweer. 

Geef je huis ook een make-over

Nu jij helemaal klaar bent voor de zomer, is het misschien tijd om je huis ook eens aan te pakken. Kies eens voor een andere kleur gordijnen, nieuwe kussentjes en andere plantjes. Wil je het helemaal omgooien? Sloop dan je oude vloer eruit en ga voor een mooie gietvloer. Deze zijn stijlvol, makkelijk schoon te houden en hebben een verkoelend effect. Ideaal voor de warme zomerdagen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site houden we je graag op de hoogte van de modetrends.

Contactgegevens

Via info @ apartmode.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden