Apart mode

Dé armbanden trends van 2020

Geplaatst op

In deze blog gaan we het hebben over de trends van 2020 op het gebied van armbanden. In deze onzekere corona tijden, hebben we allemaal behoefte aan wat spontaniteit. We zitten allemaal thuis en leuke dingen doen is vrijwel uit den boze. Deze wil om te ontsnappen aan de corona periode zien we terug in de armband trends. Meer flexibiliteit, meer kleur en minder zorgen!

Pandora

Pandora is een gevestigde naam in sieradenland. Het heeft niet meer de populariteit van een aantal jaar geleden waar écht iedereen pandora bedels had maar in 2020 is het Pandora bezig met een nieuwe opmars. De reden is dat je met een pandora armband niet gelimiteerd bent en je armband steeds weer opnieuw kunt inrichten. Zo kun je ook gemakkelijk een thema aan je outfit meegeven. Ga je bijvoorbeeld naar de hitmusical Lion King? Dan zou je bijvoorbeeld je armband kunnen inrichten met mooie Disney bedels. Het is ook nog eens een ideaal moederdagcadeau omdat je eerst het armband zelf geeft en daarna steeds weer nieuwe bedels kunt geven bij mooie herinneringen of ontwikkelingen. Zo heb je altijd iets leuks om te geven. 

Smaragd armbanden

Wat we in 2019 al zagen en wat zich nu aan het door trekken is, is de trend van smaragd armbanden. Het lijkt er een beetje op dat we de elegante (of saaie) uitstraling van zilveren armbanden een beetje zat zijn. Smaragd armbanden springen er echt uit met hun groene edelstenen. Het nadeel is dat je groen niet met alles kunt matchen, vooral in de winter is het wat lastiger. Nu de zomer in aantocht is, gaat dit niet op. Groen is namelijk de perfecte kleur om je outfit wat extra zomergevoel te geven. 

Schelpjes om de pols en enkel

We dromen allemaal wel eens over het leven op een onbewoond eiland: zon, zee, kokosnoten en geen stress! Armbanden met schelpjes geven jou dit gevoel en geven je die relaxte “not a care in the world” uitstraling. Deze trend is in 2020 niet alleen gelimiteerd tot de pols, ook om de enkel zien we steeds vaker de schelpjes armband.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site houden we je graag op de hoogte van de modetrends.

Contactgegevens

Via info @ apartmode.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden