Apart mode

Een wel heel bijzonder striptease!

Geplaatst op

´What happens in Vegas Stays in Vegas´, althans dat is de bedoeling, maar wanneer je de bruid (zogenaamd) inhuurt voor een striptease op het bachelorfeest, dan wordt het een heel ander verhaal. Hoe kun je deze stunt nu uitvoeren? We nemen het met je door. 

Bij https://www.showtime-agency.nl/ kun je trouwens een echte stripper huren voor een bachelorfeest.

Luchtige en losse kleding

Bij een striptease die gaat het er natuurlijk om dat uiteindelijk de kleding uitgaat, maar het is wel leuk als je opkomt met sexy kleding die men verwacht. Zwart, rood, latex of leer, eigenlijk maakt het niet zo veel uit. Trouwens, veel mensen vinden het ook erg leuk om een rol te spelen, dus een agent of zuster is natuurlijk ook een van de vaste rollen die het altijd goed doen tijdens een striptease. 

Maar hoe zit het nu met die bruid en de striptease? 

Nou, het is dus mogelijk om de bruid een striptease te laten doen. Dan hou je het misschien wel allemaal wat kuiser of je laat je vriend (de bruidegom) op een of andere manier in de waan dat de bruid de stiptease gaat doen. Leuk om een vriend terug te pakken die altijd stoere praatjes heeft. Op dat moment wordt het een heel ander verhaal! Hij zal er zeker om kunnen lachen. 

Striptease

Veel mensen denk bij een striptease aan totaal naakte mensen. Maar dit is niet de bedoeling van een striptease in vele gevallen. Het hangt ook helemaal af van degene die een striptease doet en in welke gelegenheid je bent. Op een bachelorfeest kan het er op verschillende manieren ruig aan toe gaan, maar in een reguliere locatie zul je geen excessen hoeven te verwachten. Dus is een striptease een grappige manier om een bachelorfeest ¨aan te kleden.¨ 

Blijf onze blogs lezen, dan ben je steeds op de hoogte van de meest grappige en leuke tips waar je snel een interessante garderobe mee kunt maken. (Wat natuurlijk ook mogelijk is, is als bruid een striptease outfit aan te schaffen als verrassing voor na de bruiloft). 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site houden we je graag op de hoogte van de modetrends.

Contactgegevens

Via info @ apartmode.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden