Apart mode

Herensokken: De essentiële gids

Geplaatst op

De dagen dat sokkenlades gevuld waren met alleen maar witte sokken zijn voorbij. Dat geldt ook voor bergen effen zwarte sokken. Of het nu felle kleuren, opvallende patronen, of noviteit herhalingen, de standaard voor mannen sokken is veranderd in een grote manier. 

Ben je op zoek naar mooie herensokken van een specifiek merk? Kijk dan op de website van herensokken.nl.

No-Show Sokken

De sokloze look krijgen betekent niet letterlijk sokloos gaan. Een slim ontworpen paar no-show sokken houden je voeten comfortabel, stijlvol, en droog. Plus, ze blijven zitten gedurende een actieve dag zonder dat ze van de achterkant van je hiel afglijden. Sommige experts geloven dat no-show sokken de enige acceptabele optie zijn wanneer je een korte broek draagt, maar die mening is een beetje te beperkend. Hoe stijlvol ze ook mogen zijn, als je no-shows draagt met de verkeerde schoenen, zul je blaren krijgen op de achterkant van je hielen waar je schoenen tegen je huid wrijven. 

Enkel (Athletic) Sokken

Enkelsokken worden vaak verward met no-show sokken, maar ze zijn heel verschillend. No-shows zitten onder de enkel en zijn bedoeld om te worden verborgen. Enkelsokken zitten op of iets boven de enkel en beschermen uw hielen en enkels tegen schuren. Enkelsokken zijn geen mode-accessoires. Dit betekent dat het dragen ervan beperkt moet blijven tot de sportschool of andere fysieke activiteiten, zoals het verhuizen van een vriend uit een appartement op de 4e verdieping – of zo snel als je kunt wegrennen van een vriend die uit een appartement op de 4e verdieping verhuist. Dezelfde regel geldt voor witte sportsokken (ongeacht de lengte). In feite raden we het dragen van witte sportsokken in geen enkele situatie aan. Kies voor zwart, dat valt minder op en blijft langer schoon.

Halfhoge sokken

Halfhoge sokken zijn de sokken die je in je sokkenlade zou moeten houden – ze zijn het werkpaard van de moderne man zijn sokkenvoorraad. De halfhoge stijl past perfect bij sneakers, loafers, geklede schoenen, laarzen en alles daartussenin. Bovendien zijn ze te vinden in zowat elke kleur, patroon, dikte of materiaal dat je maar kunt dromen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site houden we je graag op de hoogte van de modetrends.

Contactgegevens

Via info @ apartmode.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden