Apart mode

Hoe kan ik met mijn bedrukte T-shirts inspireren?

Geplaatst op

Er zijn veel redenen te bedenken om gebruik te maken van eigen ontworpen T-shirts. T-shirts bedrukken komt hedendaags veel voor en kan jouw onderneming, retro band of uit de hand gelopen fanclub een nieuwe inspirerende look geven. Met je team of gedwongen partners val je gelijk op, inspireer je en straal je jouw boodschap uit aan de wereld om je heen. In deze blog behandelen we een aantal voorbeelden wat je kunt plaatsen op je eigen T-shirts.

Heb je een alledaagse slogan?

Heeft jouw onderneming, band of club een eigen slogan? Een slogan helpt om jouw groep of organisatie op dezelfde denklijn te plaatsen. Daarnaast kan het jouw doelgroep ook overhalen om bij je aan te sluiten. Een manier om dit naar buiten te uiten is door jouw slogan te laten drukken op T-shirts. Denk hierbij goed na over het ontwerp van de T-shirt. Het design van de tekst speelt een grote rol. Je wilt niet te kleine onleesbare of juiste te grote agressieve letters plaatsen. Het juiste design helpt jouw doelgroep om de slogan te ‘willen’ lezen en uiteindelijk met je te identificeren.

Heb je een eigen logo?

Met een logo bouw je een identiteit op. Je straalt eenheid uit en laat zien dat je een echte team bent of een sterk individu. Net zoals in de sport straal je eenheid uit als jouw team op een wedstrijddag komt opdagen in hetzelfde tenue. Met jouw groep maak je naam en weten de mensen bij de volgende ontmoeting met wie ze te maken hebben als jullie binnen komen lopen.

Geloof je in spreuken?

Ben je wel eens geïnspireerd? Of heb je na het luisteren naar iemands woord een echte openbaring meegemaakt? De woorden die dit hebben veroorzaakt kunnen jouw levensspreuk zijn. Iets waar je helemaal achter staat of zelfs jouw leven perfect beschrijft. Plaats dit op een T-shirt en wees verantwoordelijk voor de volgende persoon die geïnspireerd raakt net zoals jij dat hebt ervaren.

Ben je gefascineerd van kunst?

De wereld is vol van fascinerende kunstwerken. De ene mens heeft hier weinig tot niets mee. De andere is gefascineerd en kan in sommige gevallen een kunstwerk tot in de kleinste detail onthouden en beschrijven. Deel deze fascinatie en laat het drukken op je eigen T-shirt. Ontdek bij Aktieshirts hoe je dit mogelijk maakt. Zo heb je altijd een verhaal klaar liggen voor op de verjaardag, tijdens de koffiepauze of mogelijk als ijsbreker op je eerste date.

Geloof!

Met jouw boodschap in de vorm van een slogan, logo, spreuk of kunstwerk laat je zien waar je voor staat. Door deze T-shirts te dragen heb je invloed op de mede mens. Je invloed is natuurlijk bij een ieder verschillend. Denk goed na over wat je op je eigen T-shirt wil laten plaatsen. Geloof in jouw drukwerk en laat je medemens met je identificeren. Straal uit, inspireer en beïnvloed met jouw eigen bedrukte T-shirts.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site houden we je graag op de hoogte van de modetrends.

Contactgegevens

Via info @ apartmode.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden