Apart mode

Sieraden met een persoonlijke touch

Geplaatst op

Ben je al helemaal bezig met je bruiloft of verlovingsfeest? Sieraden maken een belangrijk deel uit van deze ceremonie. Het is een manier om elkaar de eeuwige liefde te bewijzen en hier een symbolische en fysieke vorm aan te geven. Het is erg leuk om sieraden met een persoonlijke touch voor je te laten maken. Dit kan een edelsmid voor je doen. Zo kun je trouwringen krijgen die helemaal bij jullie passen. Hoe je het wilt mag je zelf aangeven. Dat is pas echt gaaf! Bij abrandtob.nl zijn er eindeloze mogelijkheden om je persoonlijke sieraden op maat te laten maken. Kijk op deze website voor de nodige informatie. 

Samen het ontwerp maken

Samen met je partner en de goudsmid gaan jullie de trouwringen ontwerpen. Deze expert gaat de trouwringen voor je smeden. De mooiste details en vormgeving kunnen worden uitgevoerd. Je zou kunnen zeggen dat het de kers op de taart van je bruiloft gaat worden. Natuurlijk zijn er ook dingen mogelijk voor een verlovingsfeest, het is maar net wat je wilt. Mocht je op zoek zijn naar een geschikte goudsmid waar je prachtige trouwringen, verlovingsringen en sieraden op maat kunt krijgen, kijk dan op de website van abrandtob.

Welke materialen kun je kiezen?

Verlovingsringen of trouwringen worden meestal gemaakt van goud. Er zijn diverse soorten goud waar je uit kunt kiezen. De kleuren geel, wit, roze, rood, of een combinatie hiervan, zijn optioneel in dit verhaal. Zo is er altijd wel een goud- of kleurcombinatie die past in jullie ideale plaatje.

Meer dan alleen goud: kies ook een diamant of edelsteen

Wanneer voor de trouwringen goud niet voldoende is om jullie liefde te symboliseren, dan is het ook mogelijk om verschillende edelstenen in de ring te laten verwerken. Denk aan diamanten, robijnen, amethist of saffier. Zo heb je een schat om je vinger én aan arm.

Blijf onze forum volgen, dan ben je altijd als eerst op de hoogte van de laatste mode. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site houden we je graag op de hoogte van de modetrends.

Contactgegevens

Via info @ apartmode.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden