Apart mode

Tips voor het opknappen van je huurhuis

Geplaatst op

Tegenwoordig is het vinden van een huurhuis een lastige taak. De vraag is groter dan het aanbod. Om het juiste huurhuis te vinden kun je terecht bij verschillende makelaars. Pandomo makelaars is bijvoorbeeld een partij waar je terecht kunt voor het vinden van een huurhuis. Ken je iemand die zijn of haar woning (tijdelijk) wilt verhuren? Ook dan kun je Pandoma, de verhuurmakelaar in Groningen inschakelen. Zo komen er steeds meer huurhuizen beschikbaar op de markt. Heb je uiteindelijk een huurhuis bemachtigd, maar is het niet helemaal jouw stijl? Lees hoe je ondanks dat het een huurhuis is je eigen touch aan een woning kunt geven. 

Hoe geef je je persoonlijke touch aan een huurhuis? 

Aan het verbouwen en/of opknappen van een huurhuis zitten regels verbonden. Je mag met toestemming van de verhuurder wellicht dingen opknappen of verbouwen. Toch kan de verhuurder wanneer je eruit gaat vragen om de woning in de originele staat achter te laten. Daar gaat al je harde werk en geld. Ik geef je graag een aantal tips hoe je je huurhuis kunt opknappen zonder al te veel geld aan uit te geven. 

  1. Investeer vooral in meubels

Het hebben van een prachtige keuken of badkamer is iets wat iedereen wel wilt, toch moet je je goed afvragen of je je geld hierin wilt investeren. Je krijgt hier immers niets van terug. Waar je wel in kunt investeren zijn meubels. Meubels neem je wanneer je weer gaat verhuizen mee naar je nieuwe woning. De meubels trekken veel aandacht in de ruimte, waardoor je hierdoor al echt een persoonlijke touch aan je huis geeft. Let erop dat vele goedkope meubels en/of IKEA meubels al snel een stundentenwoningvibe kunnen afgeven. Zorg er dus voor dat je je meubels koopt in een aantal verschillende winkels en investeert in een aantal wat grotere meubels, zoals een goede bank. 

  1. Verf de muren

Een likje verf doet wonderen. Het is een makkelijke en relatief goedkope manier om je huis een thuis te laten voelen. Ga voor een kleur waar jij je goed bij voelt. Mits het is toegestaan kun je de keukenkastjes wellicht ook voorzien van een likje verf, waardoor ook de keuken er meteen een stuk beter en frisser uitziet. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site houden we je graag op de hoogte van de modetrends.

Contactgegevens

Via info @ apartmode.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden