Apart mode

Wat heb ik nodig voor een lange wandeling?

Geplaatst op

Wanneer je een flink eind gaat lopen, dan is het niet verkeerd om vast te stellen welke spullen je nog nodig hebt. Een lange wandeling is 3 keer minder leuk wanneer je bijvoorbeeld niet het juiste schoeisel hebt. Andere dingen als proviand zijn ook belangrijk. Daarom deze blog, gewoon om je een beetje bij te praten.

Wat je nodig hebt!

Er zijn een aantal dingen die je nodig hebt om goed een lange wandeling te kunnen doen. Kijk snel met ons mee en doe er je voordeel mee:

·        De juiste schoenen

Een absolute basis voor de wandelaar van lange afstanden, zijn de juiste schoenen waarop je lekker kunt lopen. Je kunt je wel voorstellen dat wanneer je 20 kilometer gaat lopen, het echt niet prettig is om op ongeschikte schoenen te lopen. Dan krijg je echt verschrikkelijke blaren. In de schoenenwinkel weten ze van alles over de juiste wandelschoenen. Laat je vooral informeren.

·        In de schoen

Met de juiste schoenen heb je 50% van het schoeisel in orde, want er moeten ook gedegen sokken in. Dat loopt het beste. We raden je aan om sokken te kopen die met de handgemaakt zijn. Die hebben een minder dikke rand boven aan en zo knellen ze minder. Falke sokken kopen is in dit geval een uitstekend idee. Deze ademen goed en zitten zacht en stevig, dit laatste doordat ze op verschillende punten de voet ondersteunen.

·        Kleding die waterdicht is

Tijdens de wandeling zou het kunnen gaan regenen. In sommige landen regent het de hele tijd. Je moet je dan afvragen of het leuk is om te gaan wandelen. Soms kun je er niet onderuit. Hoe pak je dat dan aan? Gewoon kiezen voor kleding die waterdicht is. Ook schoenen die het waterafstotend zijn er fijn, dan krijg je geen natte Falke sokken.

·        Hoe duur zijn Falke sokken?

Falke sokken zijn duurdere dan de sokken uit de fabriek. Natuurlijk is er ook een groot prijsverschil. Je zult er echt geen spijt van krijgen om deze handgemaakte sokken aan te schaffen, want zo zul je echt en stuk beter lopen. Ook mensen die de vierdaagse van Nijmegen lopen, zweren bij Falke sokken. Het gaat in deze situatie altijd om de hoge kwaliteit.

Conclusie

Je geniet meer van je gezonde wandeling als je de juiste kleding draagt. Laat geen steek vallen op dit vlak, want dat zul je voelen aan je voeten. Online vind je de kleding die je nodig hebt. Veel plezier met de lange wandeling!

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site houden we je graag op de hoogte van de modetrends.

Contactgegevens

Via info @ apartmode.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden